Cautare

13295 de rezultate pentru "accidend bucuresti scuter 8 iunie" (3.81 secunde)
In curand, Laurentiu Duta va pleca in turneul Mix Music Evo ce include 18 orase incepand cu Pitesti 25 - mai, Slatina - 1 iunie, Ramnicu Valcea - 8 iunie, Craiova - 15 iunie,Targu Jiu - 22 Iunie si Drobeta Turnu Severin 29 Iunie.
Atunci vino in 7-9 iunie 2013 la Muzeul de Arta din Constanta in Bd.
Senatorul Ionut Vulpescu a postat pe pagina sa de facebook un text referitor la implinirea a 170 de ani de cand, pe 11 iunie 1848, domnitorul Gheorghe Bibescu a semnat Proclamatia de la Islaz:
In iunie-noiembrie pot aparea probleme cu glandele endocrine, afectiuni greu de diagnosticat si boli psihosomatice. ... in aprilie-iunie nu e cazul sa exagerati cu experimente indoielnice, care va pot afecta sanatatea.
Nu e exclus sa te implici in actiuni umanitare intre 3 si 4 iunie. ... Pe 1 iunie vei avea senzatia ca nu stii sa comunici anumite lucruri. Starea proasta se accentueaza in perioada 2-3 iunie. ... CAPRICORN Contradictiile interioare te vor face hipersensibil intre 31 mai si 2 iunie.
Luna iunie, luna copilului. ... Luna iunie este luna in care sarbatorim copilul, incepand cu data de 1 iunie si continuand cu ziua de 12 iunie â€" Ziua mondiala impotriva exploatarii prin munca a copiilor.
Comunicarea va fi o tema dominanta a lui iunie, in special in prima jumatate a lunii; ... Aceasta energie va fi si mai amplificata de Luna noua din Gemeni din 13 iunie.
Examenul incepe luni, 11 iunie 2018, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Miercuri, 13 iunie 2018, este organizata proba la Matematica, iar joi, 14 iunie 2018, proba la Limba si literatura materna.
Ziua Copilului este sarbatorita de Google printr-un Doodle special pe 1 iunie 2019. ... Pe 1 iunie, este Ziua Copilului In 1925, la Geneva, in cadrul Conferintei Mondiale pentru Bunastarea Copilului, s-a stabilit ca data de 1 iunie sa devina Ziua Copilului, mai exact Ziua Internationala a Copilului.
Pe data de 8 iunie, in Piata Mihai Viteazul din Craiova, va avea loc Gala Premiilor Muzicale Romanesti - Romanian Music Awards -editia a X-a.
Banca i-a plimbat de la Craiova la Bucuresti si invers fara sa le dea un raspuns. ... Contractul prevede o dobanda de 5,8%, fixa in primul an, si , dupa aceasta perioada, a devenit variabila.
Vedeta a sosit acum 2 zile in Romania pentru concertele de la Iasi, Bucuresti si Cluj, staff-ul acesteia avand grija sa transmita organizatorilor cerintele artistei pentru perioada sederii in tara noastra!
In intervalul iunie-noiembrie 2015, Senatul Romaniei a detinut, prin presedintele acestei Camere, dl. ... La finalul acestui mandat, Senatul a organizat si gazduit cea de-a 46-a sesiune plenara a APCEMN (Bucuresti, 25- 27 noiembrie 2015), principalul eveniment de diplomatie parlamentara din programul de relatii externe al Senatului in anul 2015.
Cunoscuta trupa ce va concerta pe 12 iunie la Bucuresti - The Show:
Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, luni seara, ca si-a inaintat demisia din functia de lider al PDL Bucuresti inca din 19 iunie si ca propunerea sa pentru asigurarea interimatului la conducerea organizatiei il va viza pe Liviu Negoita.
Potrivit actualului sef al statului, prin aceste contracte ce insumau la data semnarii lor 8 milioane USD s-au scurs cel putin 4 milioane de dolari din fondurile publice ale companiilor de stat aflate in subordinea Ministerului Transporturilor, catre buzunarele unor inalti functionari guvernamentali si a clientelei politice a fostului partid de guvernamant.
1,8 milioane de bucuresteni voteaza azi pe patru buletine de vot Bucurestenii au cele mai multe buletine de vot de stampilat:
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 (Continuare) Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010.
Ce prevede protocolul Uniunii Social Liberale • Cele doua parti semnatare ale Aliantei vor participa la alegerile locale cu candidaturi comune pentru functiile de presedinti de consilii judetene, primari de municipii - resedinta de judet si primar general al municipiului Bucuresti, precum si cu liste de candidati comuni pentru consiliile judetene, consiliile locale ale municipiilor resedinta de judet si Consiliul General al Municipiului Bucuresti;
Mircea Geoana, a carui relatie tensionata cu organizatia PSD Bucuresti dateaza de pe vremea candidaturii sale la Primaria Capitalei, cursa pierduta in fata lui Traian Basescu, s-a decis sa ingroape trecutul.
google-analytics.com